könyvelőiroda Székesfehérvár | Deák Ferenc u. 39. fsz.2. |
Könyvelőiroda telefonszáma

Üdvözlöm a Szignetta könyvelőiroda honlapján!

Nagyon sok vállalkozó számára a könyvelés egy szükséges rossz, egy kiadás, ami kötelező.

Szerencsére vannak vállalkozók, akik komoly elvárásokat támasztanak a könyvelővel és a könyvelő iroda munkájával szemben. Számukra a könyvelés és a könyvelővel való együttműködés egy szoros, kölcsönös bizalmon alapuló üzleti kapcsolatot jelent.

Ők azok, akik értik és tudják, hogy egy jó könyvelő , könyvelő iroda választás megtérülő kiadás.

Ehhez természetesen az kell, hogy a választott könyvelő vagy könyvelő iroda azon felül hogy szakmailag képzett, megfelelő szakmai tapasztalattal is rendelkezzen a könyvelésben.

További elvárás a könyvelő, könyvelőiroda munkájával szemben a megbízhatóság, a precizitás, hogy teljes körűen kiszolgálja az ügyfeleket a könyvelés egésze során.

 

Adótanácsadással, üzletviteli tanácsadással segítse az ügyfél munkáját, ha döntéshozó helyzetbe kerül.

Szintén elvárás a könyvelőiroda munkájával szemben, hogy meghatározott időközönként pontos adatokat szolgáltasson a cég gazdasági helyzetéről.

És mivel nem szeretünk adót fizetni, a könyvelőiroda éljen azokkal a törvény adta lehetőségekkel, amellyel a vállalkozás adófizetését optimalizálni lehet.

A Szignetta könyvelőiroda főként Székesfehérvár és környéke valamint Budapesten és környékén vállalja társaságok és egyéni vállalkozók könyvelését és bérszámfejtését.

A könyvelőiroda bővebb bemutatása

10 jó ok,
hogy minket válasszon!
1. A Szignetta könyvelőiroda teljes körű könyvelési szolgáltatás nyújt, beszélünk olaszul
2. Könyvelési díjunk tartalmazza az adótanácsadást. Egyéb könyveléshez kapcsolódó szolgáltatásokért (adatszolgáltatás hitelkérelemhez, pályázathoz,fizetési kedvezmény kéréséhez stb) külön díjat nem számolunk fel.
3. Fokozatosan áttérünk a digitális könyvelésre, amely azt jelenti hogy nem kell havi rendszerességgel a számlákat a könyvelőirodába vinni, mindent el tudnak küldeni on-line. Találkozásra akkor kerül sor, ha azt az ügyfél igényli..
4. Könyvelőirodánk 23 éve működik, ügyfeleink révén a mezőgazdaság kivételével a gazdasági élet szinte minden területén komoly szakmai tapasztalatra tettünk szert. Minden munkatársunk megfelelő szakmai képesítéssel rendelkezik és folyamatos továbbképzésen veszünk részt.
5. Munkánk során rendszeresek az adóellenőrzések és minden esetünk problémamentesen zárult, az adóellenőrzés a könyvelés miatt egy esetben sem tett megállapítást.
6. Elegendő időt szánunk ügyfeleinkre az aktuális könyvelési és adózási ügyek megbeszéléséhez. Igényeiknek megfelelő rendszerességgel szóbeli tájékoztatást adunk a cégük gazdasági helyzetéről, időben tájékoztatjuk őket a jogszabályi változásokról és követelményekről.
7. Szignetta könyvelőiroda nagy hangsúlyt fektet a titoktartásra.
8. Cégalapítás előtt ingyenes tanácsadás keretében segítünk kiválasztani a megfelelő cégformát. A Szignetta könyvelő iroda közvetlen kapcsolatban áll az cégalapítást végző ügyvéddel.
9. Banki kapcsolatunk révén segítséget tudunk nyújtani a bankszámlanyitásban, valamint hitelfelvételben. Kapcsolatban állunk pályázatíró céggel.
10. A könyvelő iroda egész nap elérhető, akár személyesen keresnek fel bennünket, akár telefonon vagy e-mailben. Kényelmes parkolási lehetőség van

 

Ajánlatkérés

könyvelési díjra

Amennyiben online szeretne ajánlatot kérni a Szignetta könyvelő iroda részéről könyvelésre, egy rövid űrlap kitöltésével ezt azonnal megteheti.

Ajánlatkérés könyvelő iroda szolgáltatásra

 

Új céget alapít?

Cégalapítás menete
Először válasszon könyvelőirodát, aki segítségül lesz Önnek abban, hogy minél gazdaságosabban működtesse cégét., segít megtalálni a megfelelő cégformát vállalkozásának.

Vállaljuk új cég alapítását konzultációval, teljes ügyintézéssel!

Új ügyfeleknek akció !!!!

Amennyiben a Szignetta könyvelő iroda könyvelési szolgáltatásait választja, az első havi könyvelési díjat elengedjük

*A feltételekről érdeklődjön a könyvelő iroda elérhetőségein!

 

Bérkalkulátor

A bérkalkulátor a mindenkori jogszabályok alapján a nettó bér, illetve a bruttó bér kiszámítására szolgál.

Bérkalkulátor

 

 

Elérhetőségek

Telefon: 22/501-557
Fax: 22/501-559
E-mail: info@szignetta.hu
Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 39. fsz.2.
Szignetta könyvelőiroda Székesfehérvár, Budapest
könyvelőiroda
Székesfehérvár
Budapest V.